Mi-e frica

Ieri, o prietena a avut accident cu masina. Ea e ok, masina e lovita bine in fata, dar nu asta e problema. Problema e ca ea mergea linistita si un imbecil a iesit de pe o strada laterala, i-a taiat calea si a reusit sa faca praf trei masini.

Zilele astea m-am plimbat prin oras la ore de varf, cand alomeratia e insuportabila si m-am ingrozit. Toata lumea se grabeste sa prinda verde si se bulucesc la intrarea in intersectie unde ii blocheaza pe toti. Pai ma, imbecililor, de ce cacat treceti pe rosu si apoi dat din umeri ca tampitii cand sunteti claxonati de aia care au verde din alta parte? Ca asa am stat eu la semafor zilele trecute, se facuse de 3 ori verde si io m-am miscat 2 metri, ca idiotii care veneau din stanga treceau de semaforul lor chiar daca ala era mare si rosu. Ahhh, ca nu v-ar prinde unu’ cu viteza odata, sa va pocneasca si sa va treaca cheful de mers pe rosu.

Pietonii sunt imbecili. Bine, nu toti, ci aia care cred ca-s indesctructibili si trec prin loc nemarcat. Il mai vezi pe cate unu cum trece in fuga, ca se crede vreun Husain Bolt, si tu pui frana ca dobitocu’ si te rogi la toti sfintii ca ala din spatele tau sa fie atent si sa te vada ca incerci sa eviti cretineii.

Doamnele, am mai zis, sunt praf rau de tot. Nu-s io soferita lui’ peste, fac si io greseli, dar mai da-o dracu’, vito, semnalizeaza ca nu suntem toti mediumi, sa ne dam seama ca, daca tu esti pe banda doi, vrei sa faci dreapta. In aglomeratie. Cu ambulanta in spate. Ca tu nu cunosti semnificatia oglinzilor atasate de masina decat ca sa te rujezi. Tuto.

Taximetristii. O, doamne, taximetristii. Astia au o evolutie diferita de cea a restului populatiei. Intotdeauna au prioritate, ca si aia de la transportul in comun si, mai ales, ii doare la banana de toti cei din jur. Ieri, un imbecil de taximetrist a intors pe o strada micuta, intrand pe trotuar cu spatele si lovind o doamna care isi vedea de drumul ei. Pe trotuar. si imbecilu’ o avut tupeul jegos sa iasa cu capul pe geam si sa urle la femeie ca de ce nu s-o dat la o parte. Ce maaa?? Ahh, ca n-ai avea tu parte numa’ de nespalati, sa-ti umple masina de arome si miresme imbietoare.

In concluzie, mi-e frica sa mai circul cu masina. Sunt cu ochii in sapte mii de parti, am inceput sa ma uit si in sus, sa ma feresc de niscaiva elicoptere sau, cine stie, de niste parasutisti care vor sa se plimbe putin pe jos, in mijlocul drumului…


15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *