Napoleon, pizza si bloggerii

S-am fost aseara sa ne lasam omeniti de pizzeria Napoleon. Noi, adica Ovi, Tomata, Cezar, Luci, Dojo si Richie (mama, ce ne mai linkuim de o saptamana incoace). Dupa cum am mai zis, din cauze de promo, ne-au chemat oamenii aia sa ne dea sa mancam si sa spunem lumii cum ca mancarea lor nu-i otravita. Si nu-i.

Cand am ajuns in fata pizzeriei, am vazut un Ovi Sirb preocupat sa ajunga la Rob (non-bloggerul cel mai prezent la blog meet-uri), asa ca am intrat singura, sa mai stau la taclale cu Vio, unul dintre cei care conduc localul. Incet-incet, ne-am adunat cu totii, aproape la timp, pentru ca eu deja incepusem sa dau din picior de foame.

Io-s fanul localului de ceva vreme si, de cate ori ajung in zona, ma opresc aici sa mananc cea mai buna salata de vinete “de cumparat” pe care am mancat-o vreodata, drept urmare, am recomandat-o si aseara cu caldura. Insotita de pizza pane, of course, ca sa simtim totusi ca suntem intr-o pizzerie. Se pare ca am avut o idee minunata, ca astia micii nu mai pridideau cu laudele. Moama, ce pofta imi e…

Apoi am trecut la pizza, motivul intalnirii. Eu am avut o pizza cu sunca, ciuperci si ton, delicioasa, insa cam mare pentru stomacelul meu captusit deja bine cu salata de vinete, asa ca jumatate am luat la pachet. Mananc din ea acum, in timp ce scriu, si parca e mai buna decat aseara. Sau mi-e mie prea foame.

Oricum, ideea e ca aia de la Adevarul, cu articolul lor, manaca rahat. Si daca esti vreun stresat care vrea sa stie ce mananca, nu-i o problema, bucatarul pregateste totul in fata ta, asa ca poti sa stai si sa te uiti la el in timp ce-ti prepara pizza. I-am facut si poze – nu noi, Cezar – pe care o sa le vedem impreuna cand ne va surprinde Tomata si ni le va trimite si noua 😀

In alta ordine de idei, maine mergem la film. In aceeasi formatie, plus-minus…

PS: Comandati cu incredere si la voi acasa sau la munca, au masini multe si le livreaza destul de repede. E testat.

PS2: io cred ca astia se numesc Napoleon pentru ca fac si pizza si alte feluri de mancare la fel de bine cum facea si. Napoleon o gramada de chestii deodata.

Update: poftiti de salivati la Tomata.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *