Numarul cinci

web Un numar rotund. La cinci ani, copiii incep sa se pregateasca de scoala; au dorinte despre ce vor sa se faca atunci cand vor fi “oameni mari”, incepi sa-ti dai seama la ce vor fi buni sau la ce nu vor excela.

“Unde te vezi peste cinci ani?” e o intrebare standard in toate interviurile de angajare. Chanel No. 5 e parfumul cel mai cunoscut. Cinci simturi are un om, al saselea nu e prezent chiar la toata lumea. Si as mai putea gasi cateva simboluri legate de cifra 5, dar o sa ma opresc aici.

“Numarul 5″ e editia de PRbeta Conference la care ajungem in acest an. O editie aniversara a unei conferinte care ne-a adus impreuna, pe Cristina si pe mine, care ne-a provocat frustrari si bucurii, ne-a facut sa ne certam si sa ne iubim in egala masura, dar a carei existenta ne-a facut, fara indoiala, mult mai puternice decat am fost vreodata.

Sunt multe de spus despre evenimentul din 13 si 14 mai de la Timisoara. Deocamdata, i-am anuntat pe Andi Vanca (PR la Electric Castle), Ana Maria Onisei (consultat comunicare la OMA Vision, agentia care se ocupa de PR-ul Festivalului George Enescu) si Tudor Daescu (manager general la Daescu Bortun Olteanu, agentia care face PR pentru MURMUR). Am anuntat si trei workshop-uri, Social Media basics cu Alex Ciuca, bazele comunicarii online cu Victor Kapra si leadership si comunicare interna cu Stefan Szakal. Doar pentru astia sase oameni si tot merita pretul early-bird cu discount de 25%, adica 172 de lei (pentru conferinta – pana la 1 aprilie 2015), respectiv 99 de lei/workshop (pret unic).

Mai avem de anuntat speakeri si traineri, mai ales ca in acest an vom avea o sectiune speciala de comunicare interna si leadership (pe langa workshop-ul deja anuntat), plus un training special despre comunicarea evenimentelor culturale. Va pregatim o premiera nationala sub forma unui debate, dar mai multe veti afla daca urmariti pagina noastra de Facebook sau site-ul nostru(la care aveti link-ul mai sus).

Noi, ca in fiecare an, va asteptam cu mare drag si bucurie. Cu totii avem de invatat despre comunicare si ii vom avea aici, la Timisoara, pe cei mai buni.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *