Startupdays sau de ce m-am animat brusc

N-am mai scris. Asta a vazut toata lumea. Insa nu am lipsit de pe blog din cauza de lene, lipsa de chef sau alte cele, ci pur si simplu pentru ca se apropie toamna si, odata cu ea, micile evenimente care ne fac sufletele mari.

Io-s mandra de felul in care se misca lucrurile in Timisoara. Cand i-am cunoscut pe Cristina si pe Alex, in prima luna a acestui an, nu imi inchipuiam ca o sa si ajung sa lucrez cu ei. Cand am participat la prima editie de Startupdays, nu m-am gandit ca o sa ajung sa fac parte din echipa care organizeaza acest eveniment si care incearca sa-l creasca si sa-l aduca la niste standarde de care orice antreprenor ar fi mandru. Inca n-am ajuns acolo, mai avem mult de lucru, dar spre asta ne indreptam.

Zilele astea am muncit mult, cu totii, cot la cot, asa cum mi-am dorit sa o facem. Avem o luna plina, in care vom merge sa adunam idei prin tara. Vineri Sambata, pe 28, suntem la Oradea, unde vom asculta idei pentru un start-up in online. Vom avea oameni in juriu care vor ghida si vor da niste sfaturi care sa-i ajute pe cei care doresc sa se afirme. Nu mai trebuie decat sa va inscrieti, atat pe voi cat si ideea voastra, in formularul special de inscriere de pe site-ul Startupdays.ro.

Stati aproape de site, acolo vom da toate informatiile necesare. Eu o sa adun pentru voi si partile care nu se vad pe site-ul oficial, asa, ca sa ne stim transparenti 😉


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *