O luna de zile

Am avut nevoie de liniste. De momente in care sa fug de tot ce insemna rutina in viata mea. Mi-am trait ultima luna intr-un tumult de frumos si urat mult prea furtunos ca sa fie descris in cuvinte.

Sunt oameni cu care inca n-am vorbit anul asta, oameni dragi, carora le datorez mult si la care tin intr-un fel aparte. Printre ei ar fi si cei doi pisoi dragi, dar ma revansez in curand, numai sa treaca gripa asta stupida. Si suspiciunea de gripa noua.

Am avut un Craciun linistit, la Sibiu, langa prieteni dragi. Am petrecut mult timp cu sora-mea, lucru care ma bucura mai mult decat orice. Am primit multe cadouri, unele mai mult decat surprinzatoare. Multumesc, Honey, pentru cartea minunata.

Revelionul a fost…nu-l pot descrie. Un amalgam de reactii, oameni faini, momente si mai faine si un sarut de “la multi ani”, primul dupa muuult timp.

Am descoperit oameni, am descoperit cat de mult pot sa ma bucur de ei, am primit atat de mult de la toti cei din jurul meu incat toata amaraciunea lui 2009 s-a stins in frumusetea sfarsitului lui. Si in zambetul inceputului de 2010.

Sa aveti un an minunat. Sa va bucurati de fiecare clipa avandu-i langa voi pe cei ce conteaza mai mult. Sa fiti sanatosi si increzatori in voi, ca, in rest, toate se rezolva. La multi ani!


15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *