O postare in care va cer bani

IDeo Ideis Nu fac asta de obicei. De fapt, nu o fac niciodata. Poate daca am mai sustinut cate o cauza umanitara, am facut-o neintelegand ca inima se mai poate rupe, din cand in cand, si ca uneori chiar nu poti schimba nimic, oricat de tare m-as stradui. Asa ca sustinerea nu mai vine pe cale publica, e, mai degraba, o alegere privata.

De data asta, insa, va cer bani. Nu multi, cati aveti. Poate banii pe doua pachete de tigari sau pe trei beri de import. De ce? Pentru ca, daca sunteti parinti, poate veti vrea sa-i trimiteti pe copiii vostri, intr-o vara, sa invete ca si prin teatru pot sa-si modeleze caracterul, sa devina oameni mai buni. Daca nu sunteti inca parinti, poate aveti frati mai mici pe care sa-i indrumati spre cultura, singurul lucru care ne mai poate salva, ca natie. Iar daca nu sunteti parinti si nici nu doriti sa deveniti, poate va pasa de copiii care ar vrea sa invete despre teatru si multiplele lui forme de manifestare intr-unul dintre cele mai frumoase festivaluri la care mi-a fost dat sa iau parte vreodata: Ideo Ideis.

Cei de la festival au nevoie de bani (nu multi, 1500 de euro, din care au strans deja putin peste 800 de lei) pentru a finanta atelierele Art&Play (exact acele ateliere de edicatie alternativa cu care Ideo Ideis se mandreste – si are si de ce, chiar sunt deschizatoare de minte) si revista festivalului, Colaj. Link-ul pentru fundraising e aici si va rog sa va grabiti, mai au exact 5 zile la dispozitie pentru a strange acesti bani.

Exista si un video interactiv, asa ca daca cuvintele de mai sus nu v-au convins, poate va convinge Andrei Hutuleac sa donati 20 de lei pentru interpretare :)

Si daca nici asta nu v-a convins, poate, totusi, va va convinge o mama, Anne Pleşuvescu pe numele ei, care anul trecut a venit special de la Bucuresti pentru a participa la festival alaturi de fiul ei.

Art&Play Crestem Idei from Ideo Ideis on Vimeo.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *