O recomandare: See Now

Zic scurt, ca e deja tarziu si Cluj Brands Tour nu asteapta dupa mine: DirectOne, membra a Electrogrup, a facut o chestie tare misto, care se numeste See Now.  Ce este? E primul serviciu de Live TV & Video din Romania. Contra cost, desigur, insa preturile sunt mai mult decat decente (aproximatix 1,5 euro pentru un film vazut legal, la tine acasa), iar faptul ca poti avea tv pe laptop fara sa mai fie necesara hardughia de televizor, mi se pare foarte tare.

Recomand foarte tare acest serviciu pentru ca e vremea sa incepem sa platim si noi filmele la care ne uitam si, incet-incet, daca exista utilizatori, sa beneficiem de o oferta mult mai larga din partea lor. Eu folosesc acest serviciu de vreo 2 luni, in mare parte pentru sectiunea de filme romanesti pe care nu le mai gasesc in alta parte si chiar imi place foarte tare, totul merge ca uns (pana si pe internetul mobil).

Exista aplicatii pentru orice device mobil: tableta, iPhone, Android etc. Si functioneaza impecabil. Poate il incercati, un euro/luna nu e mult pentru un test.

PS: trebuie neaparat sa va povestesc despre investitiile in educatie pe care Electrogrup le face. Ma rog, poate e mult spus, dar faptul ca recompenseaza performanta scolara mi se pare un lucru foarte fain.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *