Obiceiurile sanatoase nu sunt despre iaurt

Cand le-am povestit prietenilor mei (offline) ca am acceptat sa intru intr-o campanie derulata de Activia Romania, unii au ridicat din spranceana si mi-au spus: “dar ce, tu mananci iaurt asa mult incat sa te ia astia in campanie?” Raspunsul meu a fost ca sigur ca exista mult mai multi oameni care mananca mai mult iaurt decat mine, dar nu despre iaurt e vorba. Din nou am vazut sprancenele ridicate. “Pai cum nu e vorba de iaurt, ca doar e Activia?”

Dragilor, aceasta campanie nu este despre un iaurt sau mai multe. Nu e despre balonare sau despre cat de benefic e pentru corpul nostru sa mai mancam cate un iaurt, din cand in cand, Activia, Danone sau de orice fel. Nu e nici despre diete bazate pe iaurt, nici despre diete pur si simplu, nici Activia si nici noi, cele 6 care au speriat vestul (adica Florica, Ruxa, Raluxa, Tomata, Denisuca si cu mine), nu propavaduim ca niste evangheliste consumul excesiv de iaurt. Esti ceea ce mananci, iar ceea ce mancam tine, ca tot ceea ce facem in viata asta, de alegerile noastre.

Va spun sincer ca am intrat in aceasta campanie cu avant si cu bucurie, rar mi se intampla ca vreuna dintre companiile cu care lucrez sa imi dea libertate totala in ceea ce priveste abordarea. Si e atat de frumos sa ai mana libera, sa alegi sa faci lucrurile care iti plac foarte tare si sa le transmiti si altora, e ca atunci cand faci un lucru bun si acest lucru atinge alti 10 oameni, care, la randul lor, duc lucrurile bune mai departe.

“Obiceiuri sanatoase” e despre noi, oamenii care vor sanatate: in corp, in minte, in suflet. E despre acele lucruri care ne pun zambetul pe buze, despre acele momente in care ne simtim fericiti, fie si pentru cateva momente. Ceea ce am ales eu sa fac, adica sa duc oamenii la teatru si la filarmonica, sa le povestesc despre beneficiile culturii asupra psihicului nostru, sa indemn alti oameni sa ne urmeze exemplul, mi-a adus de atatea ori, pana acum, momentul de fericire suprema si mandrie ca “uite, vor si altii”.

Unii au inteles ceea ce vreau sa fac si mi s-au alaturat: Crina, Deea, Adi, Oana, Maria, Alina, Casandra, Cristina, Corina, Alexandra si Cristi sunt doar cativa dintre cei care mi s-au alaturat in plimbarile mele catre stabilimentele culturale din oras, care cum a putut, care cum i-a placut. Lor le multumesc foarte tare pentru sustinere si le transmit acum ca urmeaza o luna februarie mult mai plina de activitati, pentru ca spectacolele ce urmeaza sunt o minune pe care vreau s-o impart.

Eu nu voi face un concurs pentru caledarele cu super fete din Social Media (ideea lui Criserb, sustinuta de Activia si Standout), ci le voi darui celor 5 super fete care m-au sustinut neconditionat pana acum, adica Alexandra, Corina, Deea, Casandra si Crina. Le multumesc inca o data si sper sa-mi fie alaturi si la urmatoarele lucruri frumoase pe care le vom face impreuna. Obiceiuri sanatoase, da? :)

*sursa foto


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *