PR de la Fornetti

Fornetti No, Fornetti e placerea mea vinovata. Asta e, imi asum ca dupa orice exces de afundare a mainilor in oferta lor de produse trebuie sa merg pe jos cu vreo 4 kilometri mai mult decat in mod obisnuit.

Azi, mai devreme, ne-am trezit (la biroul improvizat) cu vizita a doi reprezentanti de seama de la Fornetti: Fata de la PR (Doris Bociort) si Omu’ cu vorbele (Ioan Magheti – Mandero). N-au venit singuri, ci au avut un cos cu bunatati dupa ei. Cu Fornetti, desigur (cosul meu a avut pateuri cu visine, preferatele mele).

M-am amuzat de mesajul de pe sticla de vin (pe care l-am recunoscut din prima – dupa sticla si dop – ca e din gama mea preferata de la Recas, Cocosul dintre vii), dar mi-a placut ca au vrut sa sarbatoreasca si cu mine cei doi ani pe care ii implinesc cu Radio Fornetti, saptamana viitoare.

Mi-a placut si mai mult ce mi-au spus cand au intrat la noi: “Sa stii ca din cauza ta am venit mai repede cu o saptamana. Am citit pe blog ca pleci la Cluj si am vrut neaparat sa te prindem inainte de plecare.”

Asta-i un PR frumos. Neagresiv, mulat pe dorintele mele, un cadou oferit cu prietenie, de drag, pentru colaborarea noastra inceputa in primavara. Imi plac mult companiile astea care inteleg ca PR-ul se face cu oameni, pentru oameni.

La multi ani, Radio Fornetti!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *