Premii de la BCR, stiri de la Blogal Initiative

Iata ca a venit vremea si primei campanii Blogal Initiative. Si pentru ca Chinezu e cel implicat (in colaborare cu Revista Biz), premiile campaniei nu se dau prin tragere la sorti, ci trebuie muncite, adica se va pune mare pret pe creativitatea fiecaruia dintre noi, pentru ca BCR-ul a hotarat sa dea niste premii celor care descriu cel mai dragut/interesant/comic felul in care aceasta banca se ocupa de refinantarea creditelor; la fel, se mai urmaresc si altele, cum ar fi: implicarea cititorilor, activitatea de pe Twitter, Facebook etc. Cum ar veni, nu scriem o data genial si ne orpim, ci muncim pana cand se termina campania.

Acum, ca o paranteza, ma gandeam la refinantarea ceruta unei banci de o prietena de-a mea, care luase vreo 4 credite diferite, pentru a-si putea achita o casa la rosu si apoi pentru a putea termina constructia si a-si lua mobila. Dupa vreun an de platit dobanzi peste dobanzi si alergat la 4 banci diferite, i-a venit ideea de a cere o refinantare, ca sa scape de toate creditele si sa le cumuleze intr-unul singur. Acum parca mi-e putin ciuda ca n-a mai asteptat, ca refinantarea BCR-ului pare chiar misto: comicionul de analiza e zero, asigurarea imobilului e gratuita (ea plateste vreo 20 de euro pe luna pentru asigurare), fara costuri notariale, adica se economisesc o gramada de bani.

Revenind, cum puteti participa la concursul din perioada 6 iunie – 4 ulie? Fiecare blogger (poate participa oricine) care vrea sa participe la campanie va primi un brief despre produsul de refinantare al BCR si obiectivele pe care sunt urmarite cu aceasta campanie. Daca se decide sa participe, va trebui sa scrie pe blog parerea sa despre produsul BCR si despre modul in care crede ca acest produs ar putea fi promovat. Postarea de pe blog tre sa fie validata, adica trimisa cu link la mailul contact [at] blogalinitiative [dot] ro. Premiile sunt substantiale:

– premiul 1 – 1500 de euro

– premiul 2 – 2 bucati iPad de 16GB

– premiul 3 – 5 bucati smartphones HTC (care, intre noi fie vorba, sunt foarte foarte misto, fiind si eu posesoare de Desire S)

Deci, gata cu like-urile si…la treaba. Ca nu-i usor sa faci bani, stie toata lumea, iar eu ma bucur ca Blogal Initiative pune bloggerii la treaba intr-un fel inedit. Bravo si la mai mare.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *