Prieteni din online si WWW Party – Christmas Edition

Stiu ca exista un mit in online-ul romanesc, conform caruia nu exista prietenii adevarate. Ca felia e mica si ca ne calcam pe degete mai rau decat isi dau fotbalistii la fluierul piciorului, ca barfele sunt nenumarate si teoria conspiratiei (sau paranoia subit dezvoltata) sunt la putere.

Ma, o fi, ce sa zic. Ca poate unii stiu mai bine decat mine. Am zis de multe ori ca online-ul meu nu seamana cu al altora, ca sunt ferita si de rele si de uratenia oamenilor. Iubesc sa fiu blogger si nu imi e rusine de titulatura asta (cum am vazut ca se poarta, mai nou, pe la alti colegi), imi plac toate lucrurile pe care le-am invatat in aproape cinci ani de cand scriu aici. Insa cel mai tare iubesc faptul ca, datorita blogului si oamenilor cunoscuti, mi s-a deschis o cu totul alta lume, mi-am gasit drumul pe care l-am cautat atatia ani.

Sambata merg la WWW Party, petrecere organizata de trei dintre oamenii dragi pe care nu i-as fi cunoscut daca n-ar fi existat blogul. Pe Andrei il stiu din vremuri imemoriale, caci s-au facut patru ani de cand ne cunoastem. Am avut multe momente tumultoase, in care am jurat ca nu vom mai vorbi unul cu celalalt, am trecut prin tot felul de situatii limita pentru prietenia noastra. Totusi, el a fost primul om pe care l-am sunat in vara, atunci cand s-a prabusit cerul peste mine. Primul la care am mers pentru un sfat. Stiam ca, dincolo de sfat, o sa fie unul din oamenii care n-o sa ma minta sau sa ma compatimeasca, ci o sa-mi spuna verde-n fata exact ce am de facut.

Pe Florica si Zicu i-am cunoscut prin Andrei. Doi oameni pentru care nu exista zi fara glume si voie buna. Va spun, vorbim zilnic. Oricat de suparata as fi, o conversatie cu oricare din oamenii astia doi e o bucurie care imi ia supararea cu mana. Am facut impreuna multe lucruri, am muncit, ne-am distrat si ne-am ajutat ori de cate ori a fost nevoie.

La prima editie WWW Party am fost prezenta, deci ma bucur enorm ca voi fi si la aceasta editie speciala, de Craciun. Va fi un Craciun facut cu o saptamana inainte, ca in ziua de azi nu mai am ocazia sa vad ce inseamna traditia. La mine acasa, la Sibiu, nu se mai taie porcul, nu se mai face pomana, nimic din lucrurile pe care le traiam in copilarie. Zapada la oras e o povara, dar la munte se simte altfel.

Printre invitati se numara oameni pe care ii am la suflet si cu care nu conteaza cat de rar ma intalnesc: va fi acelasi sentiment de drag, de fiecare data. Iar faptul ca voi petrece doua zile cu ei, mi se pare o binecuvantare. Caci despre asta e Craciunul, despre asta sunt traditiile: despre familie si oameni dragi. Abia astept sa ne revedem, cu totii.

#wwwparty este un eveniment sustinut de Cabana Motilor, prin magazinul de bunatati “camara de la munte“. Sponsori: SiemensLumea lumanarilorUrsusDomeniile Samburesti si Aqua Carpatica.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *