Project: Unbreakable

Femeile sufera abuzuri de la facerea lumii incoace. Fizice sau psihice, sexuale, de care vreti voi. In trecut mai mult decat in zilele noastre, ce-i drept, insa vremurile in care femeia e abuzata n-au apus, din pacate. Exista soti, parinti, iubiti, sefi care inca mai cred ca o femeie e bunul lor personal, de care pot dispune oricand, oricum, in orice forma.

De ieri citesc povestile unor femei violate de necunoscuti sau prieteni si abuzate sexual de tatii lor, marturii aspre, crude, ale unor intamplari pe care nu le uiti toata viata, daca (Doamne fereste) ti se intampla. Un carton, deseori pus ca sa acopere fata, cu fraza pe care si-o amintesc din timpul violului.

Project Unbreakable e despre supravietuitori (pentru ca sunt si barbati acolo, ce-i drept, mult mai putini decat femei), e despre viata distrusa si recastigata, despre infruntarea unor amintiri.

M-am cutremurat. E uluitor prin cate lucruri trec unele femei si, totusi, zambetul de pe buze nu le dispare. Multumesc, Erika, pentru link-ul site-ului.

Nu exista nimic mai detestabil si mai jos pe lumea asta decat un violator.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *