Sezon de toamna-iarna

Anul asta am fost mai mult plecata decat acasa. Am invatat sa-mi fac bagajele in maxim 10 minute, ca intotdeauna am oroare de momentul asta si incerc sa-l aman cat pot. De obicei faza cu facutul bagajului se intampla fix in dimineata plecarii, sa n-am timp sa ma gandesc prea tare.

Am o problema la schimbarea sezonului. Daca primavara stiu exact ce haine trebuie sa-mi pun in bagaj, cand vine vara am o problema. O vreme, pana ma obisnuiesc cu sezonul. Apoi am aceeasi problema cand vine toamna si tot asa.

Acum trei zile, cand am plecat spre Comedy Cluj, am avut o mare problema cand am constatat ca am doar 5 pulovere. In rest, hainele mele de iarna se rezuma la niste perechi de blugi, o fusta de blugi, o gramada de ciorapi colorati si o haina pe care am luat-o saptamana trecuta, de la C&A (tre sa va povestesc cum e cu C&A-ul, m-am distrat copios la shopping acolo). Si nu-mi amintesc ca iarna trecuta sa fi avut mai multe haine, ca doar eu urasc sa merg la cumparaturi.

Intrebarea pe care mi-o pun la fiecare inceput de sezon este: eu cum naiba traiesc cu asa putine haine? Si cum naiba reusesc sa-mi pastrez regula de 2 outfit-uri pe zi? Oare am ajuns si eu ca toate celelalte femei si, cand am dulapul plin, eu spun ca nu am haine?

Intrebari, intrebari si decizii, decizii. Si voi va treziti la inceput de sezon fara haine potrivite?


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *