Teapa Hello Hotels

Citind eu pe la bloggerii nostri de top cum ca s-au cazat la mirificul hotel de doua stele, cu camere ieftine (si mici), curate si internet wireless (moka), m-am gandit ca n-ar fi rau sa incerc si eu serviciile hotelului de exceptie.

Drept urmare, am intrat pe site-ul lor, sa mai vad niste poze de la camere si sa citesc ce facilitati ofera. Si am decis ca da, vreau in atmosfera prietenoasa, cu LCD in camera si conexiune la internet. Am sunat la ei, iar un domn dragut mi-a facut rezervarea, confirmand-o apoi pe e-mail si pe fax. Mail in care imi spunea ca am rezervata o camera single, la pretul de 65 euro (cu tot cu mic dejun), si ca facilitati am internet wireless si parcare pazita. Beton, zic, si asa aveam multe chestii dupa mine in masina si mi-ar fi fost greu sa le car dupa mine in camera.

Si ma prezint eu la data stabilita sa-mi iau in primire camera la hotel. In parcare vine omul care pazea pe acolo si ma intreaba daca raman. Ii spun ca da, sunt client al hotelului si raman aici cateva zile (3 la numar). O cheama pe colega, sa-mi taie bon de parcare. Cat poate sa coste, ma gandeam eu, vreo 20-30 de lei pe zi. Gresit. 3(trei) lei pe ora. Era sa lesin cand am auzit. Adica io platesc 65 de euro pe camera pentru o noapte, iar pentru 3 zile de parcare mai platesc inca o noapte de stat in hotel. Incerc eu sa-i spun omului ca poate e o greseala, ca sunt client al hotelului, ca nu se poate sa ceri pe parcare atatia bani daca platesc hotelul. A dat din umeri si m-a indrumat spre receptie, unde un idiot de receptioner mi-a explicat ranjind ca da, atata costa parcarea. Inutil sa va spun ca mi-am luat frumos bagajul si m-am dus cat am vazut cu ochii, fara sa uit sa-i spun celui de la receptie ca, probabil, mi-ar fi luat bani si pe internet daca as fi stat acolo. Si poate si pentru LCD. Si poate ca aveau si apometre la baie. N-am mai asteptat raspunsul, dar ieri am aflat ca la minunatul Hell'(o?) Hotels internetul costa 10 euro/ora (???).

Mama voastra de hoti!


16 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *