Teo @ Porto Arte

Ieri dimineata mi-am adus aminte ca as vrea sa merg la spectacolul lui Teo, dar ca nu am nici un fel de rezervare. Am pus mana pe telefon si am sunat la numarul pentru rezervari. Mi-a raspuns un domn dragut, care s-a scuzat ca nu mai are locuri disponibile inca de vineri. Insistenta din fire, i-am spus ca nu ma las fara rezervare si ca tin neaparat sa vad spectacolul. Omul s-a agitat si, in final, am obtinut rezervarea dorita. Desi, in momentul in care am ajuns si am vazut unde era pozitionata masa, am renuntat intr-o clipa. Dar nu asta-i important, ci faptul ca oamenii de acolo nu m-au lasat sa stau in drum, ci s-au invartit pana mi-au facut rost de niste locuri de unde scena se vedea bine, caci sunetul nu era o problema.

Desi spectacolul se anuntase ca fiind programat la ora 21, a inceput undeva in jurul orei 22, cand oamenii erau deja mai mult decat nerabdatori. si am vazut un Teo mai lipsit de viata decat de obicei, dar, in continuare, foarte bun la ceea ce face. Un Teo care a comunicat cu publicul, acel Teo pentru care au venit 500 de oameni (la Porto Arte) si inca aproximativ 100 pe malul celalalt al Begai (imi pare rau de mor ca n-am avut aparatul foto la mine, sa vedeti ce puhoi de lume se adunase sa vada spectacolul din partea cealalta a raului). Acelasi Teo care vorbeste cu nonsalanta despre iarba si femei, despre relatii si despre ceea ce traieste. Si o face atat de bine incat isi merita locul (si aroganta, zic unii) de acolo, din fruntea stand-up-ului romanesc.

Asa ca, daca puteti, mergeti sa-l vedeti, ca are spectacol si azi. Chiar daca nu mai gasiti rezervari, merita sa stai doua ore in picioare pentru o portie majora de buna dispozitie.

PS: Gasiti aici numarul pentru rezervari.

PS 2: In fiecare marti se intampla stand-up la Porto Arte; pe mine o sa ma aiba de client, cu siguranta, si din cauza felului in care m-au tratat ieri seara.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *