Teoria unui selfie

De vreo doi ani incoace e o nebunie cu selfie-urile astea. (N-am idee cum reuşesc, de o vreme încoace, să-mi încep textele cu aşa nişte banalităţi; e ok, puteţi să râdeţi, dar primăvara asta e haos în capu-mi)

Pe un’ te uiţi, numai moace râzând la soare, la nori, la flori, la rapiţă, la petreceri, la piscină (aş vrea eu). Pe mine nu m-a prins patima asta, deşi – recunosc – uneori e amuzant să mă mai prostesc cu câte un prieten. Ca de exemplu sâmbăta trecută, cand m-am amuzat cu dl. pianist Teo Milea, cu doamna soţie a lui şi cu draga mea colegă de la PLAI. Pentru exemplificare:

Selfie

După cum se vede, avem aşa:

– lipsă claritate, adică n-am fost în stare să apăs pe ecran să am şi eu o poză care să nu fie în ceaţă
– lipsă încadrare, că unii se văd prea tare, alţii deloc
– n-am ştiut să stau lângă o sursă de lumină de Doamne-ajuta, poate am fi fost şi noi mai coloraţi; aşa, ma mint singură spunându-mi că sufletele noastre au fost destul de colorate.

Mă rog, ideea e că sunt praf la selfie-uri şi, probabil, aşa o să şi rămân. La vârsta asta nu mă mai învăţ să le fac, dar – nu-i bai – vine generaţia tânără din urmă.

Oamenii ăştia de la Farmec au decis că a face un selfie e o activitate care se întâmplă cum trebuie dacă e exersată. Aşa că au pus la cale Atelierul de Selfie, pe 23 mai, în Bucureşti. Staţi, că sunt şi profesori:

– Dorian Popa, Ambasadorul gamei Gerovital Happiness, te va învăța secretele selfie-urilor de vedetă
– Fotograful Dragoș Asaftei: cum să folosești cea mai bună lumină și să adopți o poziție naturală
– Specialistul Farmec Teodora Tătaru: cum să îți ingrijești tenul pentru a arăta minunat în selfie-uri

Cine doreşte să se înscrie, regulamentul e ăsta: “Fă-ți un selfie cu oricare din produsele din gama Gerovital Happiness și trimite-ni-l pe pagina de Facebook Farmec!” Toate pozele de concurs vor fi urcate aici. Perioada inscriere: 15 aprilie- 15 mai.

No, voinţă să fie, că, în rest, avem de toate. Spor la selfie-uri şi să vă distraţi la Atelierul de Selfie şi pentru mine!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *