Timisoara, ajutor!

N-o sa prea cititi altceva pe aici zilele astea decat despre Daniel si licitatia pe care o organizam pentru el. Poate ca unii dintre voi se intreaba de ce mergem mai departe daca mogulul Voiculescu a anuntat pe blogul lui ca va face o donatie personala, iar pe blogul lui Reporter Virtual s-a anuntat faptul ca Dan Voiculescu va acoperi suma lipsa.

Din surse mai mult decat sigure am aflat ca suma oferita cu generozitate de patronul Antenelor nu acopera suma necesara pentru transplant. Asta nu inseamna ca acel OM nu merita toata consideratia noastra, pentru ca donatia lui este una consistenta.

Daniel are, in continuare, nevoie de noi toti, sa fim acolo si sa-l sprijinim. Pentru mine el nu mai este un simplu om care se lupta cu boala, a ajuns un simbol pentru toti cei a caror sanatate depinde de un sistem nenorocit, bolnav el insusi de o boala care pare incurabila: indiferenta.

Solidaritatea noastra a facut minuni pentru Daniel si va face in continuare. Haideti sa nu lasam minunile sa se opreasca aici, sa dovedim ca miracolele sunt contagioase, daca ne pasa. Astept e-mail-urile voastre la pentru.viata.tm@gmail.com, sa ne bucuram impreuna de felul in care putem inota impotriva curentului.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *