Timisoara mea – continuare

Ieri va spuneam ca am trimis niste sesizari la diverse institutii din Timisoara. Scrisoarea mea catre ei, suna asa:

“Buna ziua,

Va trimit acest e-mail pentru a semnala o problema care persista de mai bine de un an de zile.
Calea Mosnitei este aproape impracticabila din cauza apei care defuleaza din canalul existent in apropiere de Retim, care formeaza o balta imensa si care provoaca o coroziune a drumului.
De asemenea, toata acea apa este un adevarat focar de infectie, deoarece se intinde pe o portiune de 100 de metri patrati, fiind un real pericol pentru toti cei care lucreaza la firmele din apropiere (depozitarea deseurilor Retim se face la aproximativ 50 de m de canalul care defuleaza). Sa nu mai vorbim de faptul ca, existand gropi mari si imposibil de ocolit, toate masinile sunt in pericol de a iesi din aceasta zona, cu o pana, o roata rupta, o baie de ulei sparta etc.
Intr-un oras de talia Timisoare, nu este normal sa vii la munca si sa te temi pentru sanatatea ta, asa cum o fac eu si colegii mei de o vreme incoace. Pentru exemplificare, va atasez un link catre un film in care se vede foarte clar ca problema este una stringenta si nu suporta amanare.

http://www.youtube.com/watch?v=XhoMuxxpPcU

Va multumesc si astept un raspuns.

Cu stima, “

Azi, primesc urmatorul raspuns de la Marius Onetiu, Director Directia Edilitara:

“Buna ziua,


Referitor la problema sesizata de dumneavoastra de pe strada Calea Mosnitei.
In cursul saptamanii trecute s-a executat bransamentul electric la statia de pompare de pe B.dul Industriilor ( langa SC Azur SA), sistemul de canalizare din acea zona fiind astfel pus in functiune. La sfarsitul acestei saptamani, vineri-sambata, se vor executa lucrari de racordare ale canalizarii din cartierul Plopi la acest sistem nou realizat.In acelasi timp va fi refacut si carosabilul in zona afectata. Prin aceste lucrari situatia semnalata de dumneavoastra va fi rezolvata definitiv.
Va multumim pentru intelegere!


Cu stima,
Director Directia Edilitara,
Ing. Marius Onetiu”

Cu alte cuvinte, pana luni nu ar mai trebui sa avem fantana noastra arteziana proprie si personala, iar in maxim o luna, ar trebui sa avem drum practicabil.

S-o vad si pe asta.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *