UPC – filme cu prosti

Dupa cum stiti, de vreo doua luni impart acelasi apartament cu Cristina. Frumoasa casa, ne “simtem” bine, avem de toate, nimic nu ne lipseste. Io mi-am exprimat optiunea de a folosi uneltele care ma conecteaza la televiziune, ca, nu-i asa, mai vezi o emisiune de mare angajament, gen “Fermier, caut nevasta”.

Toata chestia e ca, desi am un aparat de ala ce ma conecteaza la televiziunea digitala, acel aparat imi “citeste” doar HBO pack, adica HBO, HBO Comedy si vreo doua Cinemax-uri. Pentru celelalte programe “nu am acces”, desi prin cablu functioneaza de minune.

Ma iau eu frumusel si sun azi la serviciul clienti UPC. Dupa ce astept o vreme, sa-mi verifice contul and shit, domnul cu care ma conversam (si care imi confirma ca proprietarul apartamentului in care locuiesc a optat pentru televiziune digitala) ma transfera cu gratie ca o domnisoara “de la comercial”. Car domnisoara imi spune delicat ca da, domnul a optat pentru televiziune digitala, doar ca ei au uitat s-o activeze. Si nu numai ca au uitat sa o activeze, au cam uitat si ce fel de abonament dorea domnul.

O intreb daca, cumva, UPC foloseste acel sistem de indosariere prin fisete (adica daca fac contracte de mana pe care mai apoi le indosariaza in sertare din metal), ca altfel nu-mi explic cum nu au o baza de date pentru clienti. Amu, io ma intreb cam ce-o fost si in capul proprietarului apartamentului, daca n-o avut nici o treaba ca si-a cerut televiziune digitala in 2008, iar in 2010 inca se uita la tv prin cablu.

M-o pus sa-l rog pe proprietar sa trimita un mail in care sa specifice ce fel de abonament dorea. Io acum ma gandesc cat o sa-mi ia sa fac o adresa de mail? 5? 10 minute?


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *