Vodafone lanseaza iPhone 6 la Timisoara (P)

resize Ca eu nu folosesc produse Apple, stie toata lumea deja. totusi, n-am cum sa nu admir buzz-ul care se creeaza in jurul lansarilor de iPhone, iPad si alte produse din portofoliul lor. E o nerabdare nemaipomenita. Sa nu mai vorbesc de prietenii mei cu iPhone: sunt absolut tremuranzi sa puna mana pe un nou produs lansat, sa-l testeze, sa-l vada ce poate.

Eu, recunosc, imi prind urechile in ceea ce se spune ca ar fi cel mai intuitiv si usor sistem de operare din lume. Deh, puterea obisnuintei. Totusi, nu pot sa nu remarc ca toate aplicatiile utile si cu adevarat misto, sunt dezvoltate prima oara pentru iOS (cum ar fi aplicatia 7Out, pe care as vrea tare s-o folosesc, dar n-am cum; deocamdata). Mai multe si mai bine despre iPhone 6 a scris Razvan, comparand telefoanele pe care le-a folosit pana acum cu noul telefon de la Apple.

iPhone 6 ajunge azi si la noi in urbe, adus de Vodafone, dupa ce a primi precomenzi inca de saptamana trecuta. Adica nu mai face lansare doar la Bucuresti si Cluj; lista oraselor in care se va face in mod organizat marea lansare e asta:

BUCURESTI – 30 octombrie, magazinul din Centrul Vechi, pe strada Lipscani nr. 27, de la 22.30.

CLUJ – 30 octombrie, magazinul din Piata Unirii, de la 23.40.

TIMISOARA – 30 octombrie, Store Timisoara, Str. Augustin Pacha nr.2, de la 23.40.

IASI – 30 octombrie, Retail Store Iasi 1, Bdul. Stefan cel Mare si Sfant, de la 23.40.

BRASOV – 30 octombrie, Store BV 1, Diaconu Corressi nr.1., de la 23.40.

Oferta Vodafone pentru iPhone 6? Asta: “Cele mai asteptate terminale ale momentului, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, sunt disponibile din 31 octombrie alaturi de un pachet special creat, RED 49, ce include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 4,5 GB trafic de date, 1.500 de minute internationale si in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la TV prin SeeNow powered by Vodafone si muzica prin Zonga powered by Vodafone.”

Acestea fiind zise, va urez spor la cumparaturi! Si nu uitati: diseara, 23.40, la Vodafone Store de langa magazinul Bega, da?

Foto


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *