Vorbe, intamplari, chestii

Sunt undeva in creierii muntilor, la un training de leadership. Daca alaltaieri, cand am venit eram vreo 14-15 oameni, din 23 cati trebuia sa fim, ieri pe la pranz s-a adunat toata lumea, iar aseara la masa eram, teribil de galagiosi.
Si infometati, ca nush ce-i face muntele asta, dar iti face o pofta de mancare grozava.

Ospatarul nostru, omul care se ingrijeste sa avem de toate (ca e o pensiune mica, de doua stele, foarte draguta), e un tip tanar si pus pe glume, dar aseara vedeam in ochii lui ca se intreaba de unde naiba am aparut, pentru ca aceiasi oameni, cu o seara inainte, lasasera mai bine de jumatate de mancare pe platourile pe care fusese adusa. Iar acum cereau supliment, intr-una, de a carat mancare vreo ora si ceva, pana cand ne-am declarat satisfacuti si linistiti.

Azi e ziua doi de training si inca ii asteptam pe Bogdan Naumovici (care trebuia sa vina de ieri) si pe Dragos Tanase, manager general la RMGC. Despre training si toate alea voi povesti mai incolo, pentru ca aici iar ma confrunt cu intrebarea “dar ce muncesti tu?” si “nu stiu cat se poate numi munca ce faci tu.”

Should be fun 😀


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *