Anti-premii

Asta e o leapsa, de la Clawd, mega faina, in care io trebuie sa spun de ce dispretuiesc cinci dintre secs-simbolii lumii si, mai ales, de ce. Sa n-o mai lungim cu introducerea si sa intram in el, subiectul.

1. Hugh Grant. Asta mi se pare un libidinos. Si nu doar din cauza scandalului cu prostituata aia, de vina e doar moaca lui nesuferita care, impreuna cu accentul de englez pupincurist (mie imi place “the brittish accent”, dar al astuia mi se pare respngator, de-a dreptul) au un rezultat…cah.

2. Michael Douglas. Trecand peste faptul ca am senzatia ca s-a nascut direct la 50 de ani , moaca lui aduce a moaca de femeie batrana. Baba. Si una nasoala. Nici ca actor nu-mi spune mae lucru, dar il banuiesc ca stie sa citeasca din psaltire. Ca altfel nu-mi explic cum are langa el o frumusete ca Zeta Jones si s-o mai prosteasca sa-i faca si vreo 3 copii.

3. Brad Pitt. Da, ce va tot mirati atat, nu-mi place si pace. Intotdeauna mi se pare prea…ceva. Prea blond, prea nebarbierit, prea afectat, prea plangacios. Plus ca o lasat-o pe simpatica de Aniston pentru vampa de Jolie (care nici aia nu-i o fantastica), deci e si un magar, pe langa ca e un sec.

4. Tom Cruise. “Top Gun” mi s-a parut un film pentru virgine isterice, iar despre “Mission:Impossible” nu mai vorbesc, pentru mine e in categoria “sa spalam creierii tuturor”, alaturi de “Titanic”. Probabil ar trebui sa fac un text separat despre filmele astea, plus altele carora eu nu le inteleg succesul de box office. Deci baiatul asta e mic, slab si mult prea fals cu zambetul ala al lui in care-si arata toti dintii. Cah.

5. Jude Law. De ce o fi baiatul asta sex-simbol, e peste puterea mea de intelegere. Io cred ca el nici macar nu e foarte sigur pe sexualitatea lui, altfel de ce are intotdeauna privirea aia de veverita prinsa la furat de alune? Sunt o gramada de filme pe care nu le-am vazut, doar din cauza ca el joaca in ele.

Leapsa e, merge mai departe. La Ovi si la Tac’su, ca as vrea sa stiu daca fac sincronizare in familie :)) Deci, domnilor luati voi cate cinci fete cucuiete si…desfiintati-le 😉


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *