Atat is de satula…

..de fite si figuri. De oameni care cred ca au inventat mersul pe jos, coada la cireasa si samburele din visina.

Ma ingretoseaza faptul ca unii imi intorc spatele si fac pe importantii si uita muile pe care le-au dat altora, care acum le sunt cei mai buni prieteni, doar pentru ca nu-si permit sa ii critice si in fata. Da ma, tre sa ai coaie sa spui in fata ce ai de spus, ca barfa stie tot omu’.

Ma umplu de sila desteptii aia, biznismenii, care stiu ei mai bine cum trebuie sa te comporti daca vrei sa faci “succesuri” in afaceri. Care dau sfaturi de genu’ “coae, is important, io te invat pe tine cum sa vorbesti cu clientu’, ca tu esti prost si cam batut in cap”. Da, aia care le stiu pe toate si care sunt atat de nesimtiti incat nici macar nu raspund la telefon cand au ceva de platit, ca, nu-i asa, sunt oameni ocupati. Muriti in bezna cu atitudinile voastre de mari domni, nu v-as lasa nici sa-mi curatati buda.

Sunt dezamagita de oamenii care rad cu mine, beau cu mine, mananca cu mine, ca mai apoi sa-si permita sa ma vorbeasca de rau. Cand mi-i da tu, tembelule, de mancare, atunci sa-ti permiti sa-ti dai cu parerea despre ce fac, cum arat si sa-mi pui vorbe in gura. Pana atunci, mucles si vira.

Multe orgolii, dom’ne. Da, mirare, am si eu. Insa doar acum, dupa ce atata vreme am fost pacifista si draguta, amabila cu toata lumea, impaciuitoare si simpatica. Dar m-am saturat ca orice smecher care se crede zeu si titan in blogosfera sa isi dea cu parerea despre draga de mine, indiferent a e scris sau prin viu grai; m-am dezamagit singura, crezand in oameni si avand puternica impresie ca unii imi sunt prieteni sau ca, macar, ne toleram cu zambetul pe buze.

Inainte sa intrebati cine, cine, va spun ca nu e vorba de un singur om, ci de un cumul de chestii intamplate in ultimele doua saptamani. Poate chiar in ultimele trei saptamani. Mi-e sila de blogosfera, mi-e sila de oamenii din ea (de buna seama ca nu de toti) si mi-e sila ca aia care vorbesc cel mai abitir de cat is de nesimtiti romanii, sunt, culmea, cei mai romani dintre toti.


12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *