Cate-o fapta buna face bine la suflet

Ma ingrijesc tare mult de sufletul meu, in ultima vreme. Incerc sa ma detasez de rautati si de lucrurile nu tocmai frumoase care se intampla in jurul meu si sa ma bucur de ceea ce se intampla bun.

Anul trecut, Porsche Timisoara initia programul “Dar din Dar”, pentru casele de copii din satele uitate de lume din zona Banatului. Anul acesta, tot Porsche Timisoara se implica activ intr-o campanie similara, initiata de Persoana 1 si sustinuta de bloggerii timisoreni (printre care, cu mandrie, si eu).

Cand se intampla? In perioada 5 decembrie – 16 decembrie.

Cum se intampla? “Invitam companiile, studentii si persoanele fizice care doresc sa se implice in campania ”Fapte bune impreuna” sa doneze lucrurile de care se pot lipsi si pe care le considera utile pentru copiii nevoiasi. Mentionăm că nu este vorba doar despre copii prescolari, ci de minori cu varste intre 2 si 18 ani. Asadar, daca doriti sa faceti ordine in dulapuri, acesta este momentul potrivit! Daca doriti să donati bani pentru cadourile copiilor, o puteti face in contul Persoana 1, RO11INGB0000999902684121 deschis in numele ASOCIAȚIA PERSOANA 1. Toti banii stransi vor fi folositi pentru a cumpara alimente si rechizite pentru copii.” – zic organizatorii

Eu am facut ordine in dulap si astept masina Porsche Timisoara sa vina sa ridice pachetele cu haine, intre 15 si 17 decembrie. Daca aveti un pachet de felul asta, lasati un semn aici, in comentarii sau pe mail, insa musai trebuie sa fiti din Timisoara sau imprejurimi.

Bravo, fetelor, sper sa adunati cat mai multe cadouri pentru copii.


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *