Ce se mai intampla la Superblog

Acum ceva vreme scriam despre faptul ca incepe Superblog, un concurs cu multe premii pentru bloggerii tineri. Am mai cerut informatii despre cum se desfasoara concursul si iata ce am aflat:

– s-au inscris 200 de bloggeri

– la prima proba au participat 159 de bloggeri din cei 200 inscrisi

– acum au ramas aproximativ 70 de bloggeri ramasi in concurs

– au fost pana acum 24 de etape din cele 33

– concursul se incheie pe 1 decembrie

– sunt 50 de premii in total (cel mai mare e de 2.500 de dolari, cel mai mic de 50 de dolari)

– exista un concurs separat, pentru cei care isi doresc sa faca emisiuni de radio, iar Radio Lynx pune la bataie spatiu de emisie pentru cea mai creativa idee de emisiune

– jurizarea presupune ca toti partenerii sa citeasca absolut toate articolele inscrise in concurs (ca o nota personala, vai de capul lor, ca au ce citi 😀 )

– toti cei care au dubii in privinta concursului pot sa puna intrebari in fiecare miercuri, intre 15 si 16, la acelasi Radio Lynx, pana pe 7 decembrie (inclusiv); pentru alte detalii puteti urmari grupul de pe Facebook dedicat actiunii

– valoarea totala a premiilor este de 15.000 de dolari

Imi place ideea asta de apune bloggerii la treaba si de aceea am cerut informatii suplimentare. Da, eu le-am cerut, iar acest post nu face parte dintr-o campanie. Am mai zis de foarte multe ori ca sprijin initiative care mie mi se par foarte bune si care ar putea creste calitatea blogosferei romanesti.


15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *