De azi, ca si ieri, la fel ca maine

Toata lumea in jurul meu se agita pentru Craciun. Cumparaturi, trafic mai rau ca niciodata, magazine pline (parca era criza..), lume care alearga innebunita din stanga in dreapta. Eu nu alerg dupa nimic, deja e al 4-lea Craciun in care nu gatesc, nu fac brad, nu iau decat vreo 2-3 cadouri, nu-mi pasa de colindat si alte cele.

Azi am avut treaba prin oras, nu am numere pe masina (dada, trebe inmatriculata, e masina luata de dincolo la care se plateste taxa aia tripla), drept urmare am plecat cu taxiul. Si ma intreb eu acum: de ce dracu nu folosesc taximetristii aia niste odorizante de masina??? Pute in masinile alea mai rau decat la ghena, io inteleg ca nu investesc in masini, ca n-or fi ale lor, dar cum pot sa stea in duhoarea aia?
In singura masina care nu putea, am dat de un taximetrist suparat rau de tot pe firma de termopane care ii luase banii din septembrie si nici pana azi nu venisera sa ia macar masurile, d-apoi sa i le mai si aduca. Servicii de Romania, deh…

Totusi, intr-unul dintre taxiurile alea “odorizate”, mi-a revenit zambetul pe buze: eram deja nervoasa, nu-mi iesea nimic din ce incercam sa fac rapid, ma tot gandeam (in negru) la una alta, cand ii suna soferului telefonul: “buzele tale, doua petale…”


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *