De una, de alta

Ma holbez la pagina asta goala de vreo 10 minute. Am atatea de scris si totodata imi dau seama ca nu intereseaza pe nimeni. Sau cine stie. (Zilele astea sunt sensibila si obosita, deci sa n-aud pe nimeni ca-mi critica inconsecventa. Sau instabilitatea.).

M-am mutat. Asta ar fi primul lucru. Bun, as zice, desi, pentru o vreme, trebuie sa renunt la intimitatea cu care ma obisnuisem. Mnoh, n-oi muri si nu m-oi sufoca. Chestia asta face parte pe un plan bine pus la punct (de altii, ca io n-am inca habar unde o sa duca toata chestia asta, desi am un scop), pe care o sa-l urmez cu strictete. Stiu ca n-ati inteles nimic. Si ca o naspa ce sunt, va las in ceata. Sic! 😀

Iar am luat-o cu nebunia pe la munca. Mult m-o tinut chestia aia cu “muncesc mai putin, nu-mi face nimeni statuie, plec acasa pe lumina”. Fix doua saptamani. O sa plec iar in delegatii, ca era timpul, oricum mi-era dor de orele petrecute in masina, pe drum, cu muzica mea si tone de cafele de la OMV-uri. Deci, gata viata sanatoasa.

Azi am fost la pranz la pensiunea Valery. Mnoooo, atat de rau m-or ‘nervat aia, ca mi-am promis ca scriu despre ei. De rau.
Mi-am dus colaboratorii la pranz acolo. Pentru ca stiam ca se mananca bine, pentru ca era aproape de birou si nu aveam prea mult timp de pierdut in trafic, pentru ca locul e frumos, pentru ca. Toate bune si frumoase, ni s-a luat comanda, ni s-a adus mancarea in timp record, delicioasa, ca de obicei. Dar ne-au lasat sa mancam cu scrumiera plina pe masa. Nici macar nu s-au uitat la ea. Dupa ce am terminat de mancat, am mai stat o bucata de vreme de povesti pana sa ne ia farfuriile goale din fata. Si apoi…dusi au fost. Inca o ora n-au mai dat pe la masa noastra. Si nu mai aveau alti clienti, deci nu pot sa spun ca aveau treaba. Sau poate aveau, da’ nu stiu io. Ca sa ne faca nota, a trebuit sa merg pana in capatul restaurantului si sa strig dupa cineva (cred ca stateau ascunsi dupa mese, ca nu era oricum nimeni pe acolo).
Am platit nota fix cat era, nici un leu in plus. Banii de ciubuc mi i-am dat mie, pentru ca mi-am schimbat singura scrumiera. De doua ori.

Deh, cand am ajuns acolo, aveam pretentii de la ei. Acum nu mai am. Ca sa nu mai zic ca m-am facut de rahat in fata colaboratorilor, ca i-am dus intr-un local in care n-au fost serviti cum trebuie…


11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *