Ma enerveaza dramele

Si nu, nu e vorba de filme.

Ma enerveaza oamenii care trebuie sa faca o drama din orice rahat. Mi s-o stricat peria de buda? Aaaaaa, drama, is cu nervii la pamant toata ziua, ca ui, numa’ mie mi se intampla.

Is un frustrat care si-o dat seama ca o dat de gard tot ce-o facut pana acum in viata? Aaaaa, drama, stau sa-mi plang de mila, in loc sa ma bucur de fiecare clipa si de oamenii pe care, ca prin minune, ii mai am in jurul meu.

Is un mic cretinoid care spune ca se sacrifica pentru familie, dar, ca totusi, iubeste pe altcineva? Aaaaa, drama, ia uite cat spirit de sacrificiu am, ma doare la banana ca tarai nush cate vieti dupa mine pentru ca nu-s in stare sa iau o decizie.

Is un lenevoi care toata viata o avut un noroc chior si acum o dat putin de criza? Aaaaa, drama, nu stiu ce sa ma mai fac, ca nu mai merge nimic. Eh, ce-ai zice sa muncesti ceva, totusi, in loc sa bantui mall-urile toata ziua?

Is un inchipuit care se crede prea destept pentru meserii pamantene si aleg sa stau toata ziua pe norul meu? Aaaaa, drama, plang de rup camasa aluia pe care stau cu capul si sunt atat de daramat de nu-s in stare de nimic. Nici macar sa-mi caut o slujba. Ca nu-mi permite religia.

Get real, oameni buni. Reveniti cu picioarele pe pamant si treziti-va, naibii, la realitate. Viata e un mare rahat, dar depinde de fiecare dintre noi sa scoatem ce-i mai bun din el. Cam ca in scena aia din Slumdog Millionaire, in care Jamal a sarit in rahat, la propriu, sa-si salveze poza cu actorul favorit. Si a iesit din el cu zambetul pe buze.

Pfuaaaa, v-am zis ca ma enerveaza dramele?


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *