Mulțumesc tuturor evazioniștilor din această țară

shutterstock_244394281 Odată cu trecerea la plătitor de TVA pentru business-ul pe care cu onor îl conduc, ANAF dorește să mă scotocească, mă scuzați, și în fund, pentru a afla – nu se știe de ce – cam și câți bani dau pe produse de ingienă intimă în fiecare lună.

Drept urmare, am de pregătit șaptesutepatruzecișidouămii de acte, pe care contabila să le depună la finanțe, alături de declarația-tip „da, vreau să vă dau o gălăgie de bani începând de acum până când dau faliment și/sau Domnul îmi va curma existența.” Intrați aici, dați click pe Anexa (ultima căsuță) și pregătiți-vă de ceva frumos de tot.

Printre necesarele declarației:

– Datele de contact a 3 persoane stabilite in România care, la solicitarea organului fiscal, pot da relatii despre administratorul/ administratorii societatii
– Cont/ conturi bancare deschis/deschise in tara/ strainatate in numele persoanei impozabile
– Venituri brute realizate de asociati si administratori PF in ult.12 luni (+extras de cont pe ultima lună) si natura veniturilor
– Ce studii/profesii/ocupatii in ult.12 luni au administratorii PF (+actele de studii)

Și altele, la fel de aberante.

Mai mulțumesc și nenorociților ălora care și-au transferat catre soții, copii și veri din prieteni tot felul de bunuri, pentru a nu fi luate în timpul executărilor silite. Astfel, DNA are o grămadă de motive să ceară tot felul de declarații, conturi, orice vrea mușchiul doamnei Laura CK (pe care o admir și nu despre ea e vorba în randurile astea pline de furie).

În fine, le mulțumesc plenar celor care au aprobat mizeria asta de cod fiscal care permite onor statului să mă pedepsească pentru că vreau să fiu corectă, să mă sugă de bani și de energie până când o să mă facă să îmi bag picioarele. Pentru că, nu-i așa, statul trebuie să mă pedepsească dacă n-am vrut să fiu plătitor de TVA de la bun început, fraieră care sunt.

Foto: Pay Your Tax by Shutterstock


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *