Trei de trefla – 2

M-o apucat entuziasmul si am senzatia ca pot posta in fiecare zi trei melodii ale unui artist. Zic sa ma bucur de avant si sa merg cu el inainte, ca nu stiu cand ma apuca lenea din nou.

Pe Carlos Santana l-am descoperit undeva prin primavara lui ’95, iar prima melodie auzita de la el a fost, cum altfel, Black Magic Woman. M-a fermecat chitara aia, pe care, mai apoi, am recunoscut-o de fiecare data, fara exceptie, in toate melodiile lui, de la primele acorduri.

Pe vremea aia, daca nu aveai un prieten la care sa gasesti o caseta cu muzica ce-ti place, puteai sa-ti iei adio ca mai gasesti in alta parte. Am cautat Santana in disperare, pana prin ’99, cand am gasit la un vanzator de CD-uri contrafacute niste albume “Best Of”. Am dat o caruta de bani pe ele, dar am fost fericita. Si, pana in ziua de azi, ascult Santana cu cea mai mare placere.

E foarte greu sa aleg doar trei piese de la el, pentru ca mie toate mi se par absolut fermecatoare. Insa cele care urmeaza sunt cele care au fost pe repeat ani de zile. Enjoy!

PS: sa nu va mirati ca Black Magic Woman nu e aici, am pus piesele care imi dau o nesfarsita stare de bine.


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *