Urra!

Nu stiu daca stiti, dar eu am o pasiune mare (si stiu ca voi fi hulita pentru ea): imi place fotbalul. Si-mi place tare de tot, nu prea ratez meciurile din Liga Campionilor decat daca e ceva foarte foarte important. In rest, in fiecare marti si miercuri, o data la doua saptamani, de pe la 9 jumate seara se stie sigur unde pot fi gasita: in fata unui televizor.

La cat de mult imi place fotbalul extern, la fel de mult urasc fotbalul autohton, fotbal care nu se mai joaca pe teren, ci in declaratii pe la teve. Stiri care mai de care mai cretinoide, facute de retarzi pentru retarzi, stereotipii in tot ceea ce se vorbeste..un mare rahat.

Tatal meu a fost dinamovist. Spun ca “a fost” pentru ca si el si-a pierdut placerea de a urmari fotbal romanesc si prefera, ca si mine sa vada ce fac aia “afara”. Si pentru ca trebuia sa imi aleg o echipa alb-rosie (sau rosie-alba, tot acolo), am ales-o din Premier League, si anume Arsenal. Mai ales ca asta-i campionatul meu preferat, nu degeaba englezii sunt aia care au inventat sportul asta.

Mno, si acum motivul bucuriei mele subite: azi incep optimile Champions League. Cu un meci de zile mari, Realul lui Raul si FC Liverpool, echipa care a facut istorie in 2005 rasturnand rezultatul unei finale de exceptie, pe care a jucat-o cu AC Milan. Evident, in seara asta voi tine pumnii pentru Liverpool. Nu numai pentru ca imi place Premier League, ci pentru ca Fernando Torres si Steven Gerard sunt doi dintre cei mai buni fotbalisti pe care i-am vazut.

Dar, depre fotbalistii mei preferati, poate alta data 😉

LE: Pentru ca io traiesc ori inainte cu o zi, ori inapoi cu doua, am aflat odata cu inceperea meciului ca azi ma uit la Inter cu Manchester. Nu ca ar fi rau, vorba ceea Cristiano Ronaldo e mai mult decat bun pe seara asta :))


18 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *