Dacă vreți să faceți un cadou frumos unei doamne

shutterstock_329878070 Am o singură soluție în minte pentru voi, cei care vă aflați pe ultima sută de metri în cumpărarea cadourilor pentru Crăciun (și în eventualitatea în care chiar nu aveți timp de bântuit prin magazine): casetele cadou de la Farmec. Le comandați online, iar avantajul este că Farmec lucrează cu o firmă de curierat care chiar livrează. Știu asta pentru că numai ieri am primit de la ei un colet expediat alatăieri, deci oamenii își fac treaba și nu riscați să rămâneți fără cadou.

Dintre acele casete, fac recomandările mele:

Gerovital H3 Evolution, crema hidratantă. Potrivită pentru 30+ ani, e perfectă pentru protecția tenului matur în timpul iernii.

Derma+ cremă antirid și fermitate. Face minuni pentru tenul deshidratat. Apropo, și iarna avem parte de deshidratare, poate chiar mai multă decât în timpul verii, deci recomand cadoul din toată inima.

Argan Plus – produse pentru păr. Șampon și mască, indispensabile pentru păr. Folosesc șamponul cu argan de aproape un an și primesc complimente de la coafeză pentru felul în care-mi îngrijesc părul (femeile știu cât de mult contează aceste complimente).

Bonus: dacă vreți cea mai bună cremă hidratantă pentru corp, luați produsul ăsta nou din gama de dermato-cosmetice: cremă de corp pentru piele uscată. 500 de mililitri de bucurie pentru piele, fără să exagerez. Este cea mai bună cremă pentru corp folosită de mine vreodată (și cred că am folosit, de-a lungul vieții, peste 30 de astfel de produse).

Altfel, să aveți Crăciun fermecat și bun. Și nu m-aș supăra dacă mi-ați povesti despre ce ați găsit sub brad.

Foto: Shopping Spree by Shutterstock


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *