6 zile pana la Siemens Discovery Race

Si pentru ca nu stam degeaba in cele 6 zile ramase pana la startul intrecerii, Alina si cu mine ne-am gandit sa dam si altora sansa de a participa la cursa. Daca Bobby o sa ia cu el doi baieti sa-i fie alaturi in timpul cursei, noi vrem sa invitam fetele la cina, in fiecare oras in care ramanem peste noapte, adica in Sibiu, Cluj, Arad si Timisoara. Sa stam de vorba (adica sa barfim, ca fetele, deh), sa ne cunoastem, sa-i chinuim pe baieti cu discutiile noastre despre creme, pantofi si lacuri de unghii.

Ce trebuie sa faceti ca sa veniti cu noi? Sa fiti creative, bineinteles. Logati-va pe Facebook si postati asa “Sunt din (si aici completezi cu orasul, neaparat sa fie unul dintre cele 4 mai sus amintite) si le sustin pe @Oltea Zambori si pe @Alina Constantinescu in @Siemens Race pentru ca……” si aici scrieti motivul pentru care ne sustineti. Cele mai nastrusnice idei vor fi castigatoare. Daca nu suntem inca prietene pe Facebook, adaugati-ne si vom fi acolo, prompte la raspunsuri.

Incepem acum si terminam sambata la ora 20, iar invitatele la cina vor fi anuntate duminica, 22 mai, pe pagina de Facebook, ca sa se poata pregati de intalnire.

Abia asteptam sa ne vedem!

PS: ceilalti, nu fiti tristi: inca puteti castiga cele doua premii puse in concurs de Echipa Blondelor; aici gasiti explicatii.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *