Cu sampanie catre iPhone4S

Oradea, 2011, seara, cina cu niste mari actori ai Romaniei. Imi bazaie telefonul pe masa, ochii se indreapta spre el: “Ah, Android”, imi zice unul dintre domni. “Trebuia sa iti iei iPhone, nu va inteleg pe voi astia ce va chinuiti cu Androidul.” Ii zambesc, eu sunt fericita cu telefonul meu, dar il intreb de ce ii place atat de mult iPhone. Si imi zice, sincer: “Sa stii ca iPhone nu e doar un telefon. E un mod de viata. E felul in care Steve Jobs a stiut sa ne faca viata mai usoara. Sa stii ca nici tu n-aveai telefonul ala daca nu era Jobs.” Zambesc din nou si dau din umeri pentru ca n-am habar despre ce vorbeste. Insa recunosc pasiunea cand o vad in oameni, iar acest om care pe scena poate fi oricine doreste el, e in stare sa vorbeasca atat de sincer si de pasional despre…un telefon.

Iata ca Vodafone, prima companie care a anuntat ca va aduce controversatul si foarte doritul iPhone4S in Romania, se tine de promisiune si vineri, 11 noiembrie, incepand cu ora 00.00, il va pune in vanzare in mai multe orase din tara (printre care e probabil sa fie si Timisoara).  Abonamentele dedicate sunt anuntate si ele de ceva vreme (cei de la Vodafone au fost tot primii care au anuntat planuri tarifare pentru doritorii de iPhone nou, proaspat si aburind). Fiind o lansare adevarata, cei de la Vodafone au anuntat ca vor da si o reducere speciala cumparatorilor din prima noapte, plus un cadou surpriza.

N-am iPhone, dar nu pot sa nu remarc bucuria pe care o simt transmisa de cei care au si care isi doresc upgrade la iPhone4S. Cred ca omul care mi-a facut capul calendar cu ceea ce inseamna iPhone in viata asta e Cristi Sitov, cel mai pasionat iPhone-ist pe care il cunosc.

Si stiu ca lansarea asta ii va face fericiti pe multi dintre gadgetarii de la noi. Inclusiv pe domnul actor care-mi povestea despre Steve Jobs cu atata respect si care, in acea seara, mi-a mai spus un lucru: “Stii ca mi-am comandat deja modelul 4S, nu? Adica nu chiar pe bune, ca inca n-am avut timp, dar e primul lucru pe care il voi face cand voi ajunge in Bucuresti.” Eu sper sa-l primeasca si sa fie fericit :)

Si daca n-aveti magazin in orasul vostru, mergeti sa-l luati de aici!


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *