De ce eu? – invitatie la film

Emilian Oprea2 Saptamana viitoare, pe 3, 4 si 5 martie, “De ce eu?”, filmul lui Tudor Giurgiu despre procurorul Cristian Panait, va ajunge si la Timisoara. Pe data de 3 martie vor fi prezenti si membri ai echipei (regizorul Tudor Giurgiu si actorii Emilian Oprea, Mihai Constantin, Andreea Vasile si Alin Florea), pe 4 si pe 5 martie vor rula proiectii fara prezenta echipei. Nu cred vor ramane prea multe bilete la proiectia de gala din data de 3 (ba chiar cred/sper ca va fi sold out), asa ca va rog sa va grabiti daca vreti sa vi se raspunda la niste intrebari despre film.

Despre film am auzit inca de acum un an si ceva. Am o prietena care a fost asistent de regie si care mi-a povestit niste momente foarte emotionante din timpul filmarilor, unul dintre ele fiind filmarea din balconul in care se presupune ca ar fi stat procurorul Panait inainte sa se arunce in gol. “Era o lumanare aprinsa in memoria lui intr-un colt de balcon. Toti aveam un nod in gat si ochii aproape lacrimand; deja stiam multe din viata procurorului, ne apropiasem foarte tare de povestea lui. A fost foarte intens.”

Eu am doua invitatii duble de oferit pentru proiectia din 4 martie. Tot ce trebuie sa faceti e sa-mi povestiti (pe scurt) intr-un comentariu despre un moment al vietii voastre in care v-ati pus intrebarea “De ce eu?” Astept povestile voastre pana luni, 2 martie, ora 20. Pana la miezul noptii voi anunta castigatorii.

Pana atunci, va las cu trailerul.

Biletele pentru cele trei proiectii se pot achizitiona incepand de azi, 27 februarie, de la casieria Filarmonicii Banatul, in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 10 si 19. Un bilet costa 10 lei, iar proiectiile incep in fiecare zi la ora 19. Pentru rezervari, apelati cu incredere la 0721 021 141; o sa va raspunda Lavinia, poate cel mai dedicat om pe care l-am intalnit vreodata in Filarmonica.

LE luni, 2 martie, ora 22: Am primit niste raspunsuri foarte emotionante si va multumesc din suflet ca v-ati luat cateva minute sa imi scrieti si sa ma faceti partasa la “de ce eu?”-urile voastre. Regret ca nu va pot oferi tuturor invitatii la film si e nedrept sa aleg dintre atatea povesti de viata din care am invatat cate un pic. Cei care primesc invitaiile pentru proiectia din 4 martie sunt Adi si Cris (care vor primi un e-mail de la mine in cateva minute). Inca o data, multumesc!


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *