Pauza publicitara, ep. 1

A fost aseara Noaptea Devoratorilor de Publicitate, care a strans la sala Capitol a Filarmonicii Banatul mai multi oameni decat am crezut. Dap, a fost plin.

Am rezistat doar la doua calupuri, adica pana pe la 1 si un pic, lipsa de somn a ultimelor luni si-a spus cuvantul si am preferat sa merg acasa si sa ma odihnesc, desi mi-ar fi placut sa vad tot au pregatit organizatorii. Un singur minus as putea sa-l dau organizatorilor, si anume faptul ca, spre deosebire de ceilalti ani, nu au fost cafea si apa puse la dispozitia celor care si-au sacrificat o noapte de dragul publicitatii. Iar singurul loc in care se vindea mult dorita licoare era mult prea aglomerata pentru pauzele dintre calupuri.

Acestea fiind zise, sa trecem la treaba. O sa fac un mini serial aici cu cele mai dragute si inspirate spoturi publicitare, care mi-au smuls niste reactii: am ras, am lacrimat, am suspinat.

Pentru ca e duminica, am ales niste spoturi cu final neasteptat:

Power Tape

Casablanca Pillow Murder

Philips vs. The Mouse

Venus Ideal Date

Si pentru ca o seara de publicitate nu are sare si piper fara bloggeri, dati un ochi pe la Oana (care a facut live-blogging pana a lasat-o bateria la laptop) si pe la Adelina, pentru pareri la cald.

Multumesc inca o data Crocodilu pentru invitatie!


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *