Sfaturi despre blogging

Sau de ce e bine sa nu le dai.

Ieri a fost Social Media Summit Timisoara, unde am avut si eu de tinut o mica prezentare. Despre blogging, in general, despre cum ajungi din bloger local unul national, in special. De fiecare data cand ajung sa le vorbesc oamenilor despre ce inseamna sa fii blogger, la final am aceeasi concluzie: orice ai zice, orice ai face, ceea ce spui (din experienta) ti se aplica tie si numai tie.

Mi se pare ca a veni in fata unor oameni si a povesti despre lucrurile pe care le-ai facut tu ca sa cresti in lumea asta a online-ului e o mare responsabilitate. In primul rand.

In al doilea rand, e exact ca atunci cand vine cineva la tine sa-ti spuna cum si-a crescut el copiii si te indeamna sa faci la fel, ca asta e reteta sigura.

Nu exista nicio reteta cand e vorba de blogging, crescut copii sau zacusca. Fiecare stie niste reguli generale, dar ceea ce te face sa ai succes (sau sa esuezi) sunt doar deciziile personale, luate in momente cheie.

PS: cea mai ciudata chestie din timpul prezentarii de ieri a fost ca nimeni n-a stiut (sau n-a vrut) sa raspunda la intrebarea “Ce e ala un blogger”. Pai despre ce vorbim, totusi, cand noi nu suntem siguri ca avem o definitie despre ceea ce facem?

PS2: cea mai misto chestie din timpul SMSummit-ului a fost interactiunea si discutiile super constructive. Bravo, foarte tare, mai vrem :)


13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *