Vama – piesa noua, alt nivel?

Zicea Ovi aici ca Vama s-a transformat in Coldplay. O fi, ca nu ma pricep eu asa bine la muzica asta mai noua. Nici fan de Vama n-am fost niciodata, desi le stiu (paradoxal) piesele pe de rost. Ba chiar ma amuza fanii Vama, au un soi de dementa si de loialitate dusa la extrem.

Tudor Chirila ma irita la maxim. Asta pana l-am cunoscut si am vazut cat de dedicat e muzicii. Si actoriei. Cat e de perfectionist. Dar nu pot cere de la ceilalti sa-l vada asa, pana la urma nici eu nu l-am vazut prea bine pana n-am stat de vorba cu el.

Cum e noul clip? Minunat. Chiar si numai faptul ca e o poveste fara cur si decoltee prin care se vede dunga de la bikini. Sa nu mai vorbim de faptul ca Victor Rebengiuc e actorul principal. Unii l-au condamnat pe dl. Rebengiuc pentru aparitia in videoclip. Altii, cei mai rai, au ras si comentat ca foamea l-a impins pe marele actor la o asemenea aparitie. Cei mai multi au salutat deschiderea actorului pentru nou. Si e deschis, credeti-ma, l-am vazut la Anonimul manuind cu dexteritate o tableta, ca voia sa trimita un e-mail.

Si ce daca Vama a trecut la alt nivel, spre stilul celor de la Coldplay? Cineva trebuia s-o faca, Coldplay canta, mai nou, cu Rihanna. Iar ceea ce face Vama se numeste, din punctul meu de vedere, evolutie.

Desigur, s-ar putea sa ma insel. Dar priviti videoclipul si trageti singuri concluziile:


7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *