Concursul Drumul Laptelui si o super veste

Ieri, pe 25 iunie, a avut loc la sediul fabricii Danone din Bucuresti proba finala a concursului Drumul Laptelui initiat de Danone si Blogal Initiative. Despre concurs, regulament si context am scris aici si aici.

Despre echipa mea, numai de bine. IoanaVali si Robert, ei au insemnat echipa mea si am fost singura echipa in efectiv complet, lucru pentru care le multumesc din suflet. Ioana chiar si-a adus fetita la eveniment, o pustoaica simpatica si timida, frumusica foc. Ne-am sustinut unii pe ceilalti, am vorbit sincer si cu emotii despre ce a insemnat pentru ei sa faca parte din echipele care au pornit in cautarea adevarului despre lactatele produse de Danone si despre ce inseamna pentru mine sa fiu ambasador Danone.

Ca echipa mea era, oricum, cea mai tare, stiam deja, insa trebuiau convinsi si ceilalti. Juriului (format din Cristina,Cristian si Florica si Zicu) i-a placut in mod special felul emotionant in care Vali a descris experienta de fermier intr-o ferma de colectare a laptelui, aducandu-ne tuturor aminte de copilaria petrecuta la tara, la bunici. Deci nu eu i-am convins pe jurati, ci inima deschisa si adevarul transmis prin multa emotie.

Cand a inceput concursul am aflat ca echipa castigatoare va beneficia si de un premiu. Nu stiusem nimic despre asta, iar cand s-a anuntat marea veste, la final de concurs, mi s-au taiat picioarele: echipa castigatoare va fi echipa de consultanti pentru viitoarea campanie Danone in Social Media. Iar Zavaioro (echipa mea, adica), a castigat concursul. Ceea ce inseamna ca, practic, vom avea de muncit. Iar noi ne-am bucurat tare mult, dar ne-am dat seama cata responsabilitate inseamna asta.

Mi se pare un curaj foarte mare pentru o companie sa isi lase o campanie pe mana unor oameni despre care nu stiu foarte mare lucru. Un lucru e sigur: toti patru ne vom da silinta sa ne facem treaba onorabil si cu mare entuziasm.

Astia de mai jos suntem noi. Va multumim ca ne-ati tinut pumnii.

Zavaioro Drumul Laptelui Danone

Le multumim si celorlalti capitani de echipa, Ruxandra si Vali, pentru ca nu ne-au facut deloc sarcina mai usoara, din contra. chiar a fost un concurs pe cinste.

*sursa fofo: pagina de Facebook Blogal Initiative


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *