O intrebare, de dimineata

Ca oamenii sunt importanti pentru companii, agentii, organizatori de evenimente, se stie. Si daca aceasta sintagma nu se aplica, in foarte multe cazuri, desi se declara, in mod sigur e primita cu entuziasm atunci cand chiar se intampla.

Cam asa s-a intamplat aseara, in prima seara de SMS Biz Snow Camp, o tabara de social media organizata de Revista Biz, dedicata companiilor, bloggerilor si, in general, tuturor celor care sunt interesati de ceea ce se mai intampla in Social Media romaneasca. Carcotasii sa se abtina, stiu si eu ca poate nu suntem cea mai fericita “comunitate”  de utilizatori, ca poate sunt probleme de perceptie, dar de asta suntem aici, sa le rezolvam pe toate.

Fiind un eveniment platit, toti cei de aici au un interes sporit fata de informatiile care se prezinta in panelurile pregatite de organizatori. Liniste, atunci cand cineva vorbeste, nu se iese la tigara, se pun intrebari atunci cand acestea se cer, cam astea sunt coordonatele. Si e bine ca fiecare om isi gaseste aici respectulcelorlalti, pentru ca suntem aici cu totii sa invatam unii de la altii.

Eu am pus ieri o intrebare la care raspunsul nu m-a multumit si aceeasi intrebare as vrea sa v-o adresez si voua, fie ca sunteti oameni de online, oameni care lucreaza in industria alimentara sau in orice alt domeniu:

Considerati ca un om care nu scrie corect gramatical, nu are o constructie corecta a topicii frazelor, nu reuseste sa transmita foarte bine niste idei etc, ar trebui sa participe la campanii remunerate? Pentru ca mie mi se pare ca, de cele mai multe ori, companiile nu fac research-ul necesar gasirii oamenilor care se potrivesc campaniilor lor.

Si o intrebare suplimentara: am eu pretentii de o lume utopica, in care relevanta si calitatea sa primeze?


14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *